vi saknar ord

tjena...
efter hårda påtryckningar från olika håll lägger vi nu upp ett inlägg!
vi har det väldigt bra! har slutat arbetet i Nakuru och lämnade med delade känslor denna trevliga stad med trevliga invånare. Håller till en vecka i kuststaden Mombasa! Vi har för lite ork och tid att bedriva seriös bloggning, men eftersom internet är snabbt här där vi bor, så låter vi bilderna tala denna gången!
håll till godo!

förra onsdagen (den 3/12), hade vi julfest på ett av centrena. Inför denna tillställning åkte vi två och vår vän Godwin iväg och skulle köpa mat ;)



lite killar och bilder från "streetwork"



oj vilken skön präst

Robin kom och vi åkte på Safari!



hundarna i koppel för första gången, gillades ej + markus som flår en black mamba



och nu är vi i mombasa och tar de lugnt! observera äpplet som apan fångar.




update - igår kväll när jag satt och pyssla med detta inlägget bestämde vi oss för att gå bort till ett närliggande hotell och säga välkomna till lite svenskar som kommer på besök :) surprisa dem så att säga, de hade väntat oss på måndag.. hehe
det var roooligt... Två ekströms familjer och en familj Gustavsson från Lund kommer att vara i Kenya en månad, och jag, Markus och Robin (den tid han är här) kommer att göra sällskap med dem! Sjuukt kul asså. Tack förresten alla ni som skickades hälsningar med dem!

Vi börjar jobba igen den 2 januari, denna gången på ett nytt ställe ute på landet, i en by som heter Sigowet.
Frekvensken på blogginläggen har ju minskat rätt drastiskt sen vi börja med det, och ni får vänta er att det kommer bli ännu sämre... En fullt december schema och därefter en kraftig avsaknad av internet i 2 och halv månad gör att vi nog kommer få svårt att hålla den ens någorlunda uppdaterad. Men vi ser ;) nån gång dyker det nog upp nått..
tack för oss!

/thomas & markus

"Do not be afraid. I bring you
good news of great joy that will
be for all the people.
Today in the town of David a Savior
 has been born to you; he is Christ, the Lord."

Luk. 2:10-11

RSS 2.0